Verstellbarer KOMIRO Automatisch Seifenspender Wand 3-stufig Spülmittelspender Wandmontage,

68.00 EUR
inkl. MwSt.
zzgl. Versand
Verfügbarkeit: auf Lager
Lieferzeit: 1-2 Tage
Stück
Ein Artikel genügt Ihnen nicht und Sie möchten Geld sparen?
ab 5 Stück: 1,47 € 1,3% Ersparnis
ab 10 Stück: 1,44 € 3,4% Ersparnis
ab 25 Stück: 1,41 € 5,4% Ersparnis
  • Produktbeschreibung

    • Seifenspender automatisch wandmontage
    • Drie-stops schuimvolume
    • 2000mAh grote capaciteit
    • No-punch installatie
    • De batterij gaat 3-4 maanden mee op een volle lading en heeft een langere levensduur

    Seifenspender automatisch wandmontage: Seifenspender wand is uitgerust met een zeer gevoelige infraroodsensor. Plaats gewoon uw hand binnen 3-6 cm van de sensor en de automatische zeepdispenser detecteert automatisch en geeft het schuim binnen 0,2 s in uw hand af. Seifenspender automatisch schwarz heeft een volledig scherm, u in één oogopslag de resterende lading en de kamertemperatuur kunt zien. Schaumseifenspender automatisch is IPX5 waterdicht (was de dispenser niet af met water).

    Drie-stops schuimvolume: Deze seifenspender wandbefestigung ohne bohren doseert bubbels extreem snel in 0,2s en heeft 3 niveaus van bubble output aanpassing (0,6s, 1s, 1,5s). De automatischer seifenspender wandmontage heeft een volledig schermontwerp dat de resterende lading en de kamertemperatuur op het volledige scherm weergeeft.

    2000mAh grote capaciteit: De seifenspender automatisch wand heeft een ingebouwde 2000mAh batterij en wordt opgeladen via USB. Snellaadkabel voor sneller en veiliger opladen. De elektrischer seifenspender schwarz maakt gebruik van een geavanceerde motortechnologie om het energieverbruik te verminderen en stiller te maken. De batterij gaat 3-4 maanden mee op een volle lading en heeft een langere levensduur.

    No-punch installatie: De seifenspender wandbefestigung wordt geleverd met een sterke, niet-markerende lijm en kan worden geïnstalleerd zonder gaten te boren en zonder het muuroppervlak te beschadigen. Langdurig en stevig, geen druppels en kan tot 3kg houden.

    Ondersteunt verschillende soorten zeep: Seifenspender automatisch wandmontage is geschikt voor een breed scala aan handzepen, wasmiddelen, shampoos en douchegels en kan 3-8 keer worden verdund met water om een normaal sop te produceren. Dankzij de grote capaciteit van kan de automatische zeepdispenser 300 keer worden gebruikt in één navulling, waarmee het hele gezin 30 dagen vooruit kan. 

    Details

    FarbeSCHWARZ
  • Produktdaten

  • Downloads

  • Bewertungen

Wie kaufen Sie bei uns ein?